marek1978 Posted November 9 Share Posted November 9 Witam wszystkich. Chciał bym zapytać czy ma ktoś najnowszą wersje aplikacji Mi Home tej modowanej? Byłbym wdzięczny bardzo🍻 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1978 Posted November 9 Author Share Posted November 9 Jakby ktoś się podzielił instalką, będę wdzięczny, może byc i na priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juzek666 Posted November 10 Share Posted November 10 https://www.dropbox.com/scl/fo/88tlh6e638d03jl9llbd6/h?rlkey=3b00ve8zxb2ogve9zvfsol7mi&dl=0 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted November 10 Developer Share Posted November 10 ostrzegam tylko, ze jakis czas temu vevs dodal zabezpieczenia i jak sie uzywa bez subskrypcji wersji nowszej, niz opublikowana na stronie to mozna wylapac bana na xiaomi id. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteron Posted November 10 Share Posted November 10 13 godzin temu, marek1978 napisał: Jakby ktoś się podzielił instalką, będę wdzięczny, może byc i na priv. Wszyscy którzy chcą mieć najnowsze wersje wcześniej od innych płacą ok 8 zł miesięcznie. Więc zamiast kombinować nie lepiej wykupić subskrypcję? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juzek666 Posted November 10 Share Posted November 10 @rezmus @piteron Dziękuję, czegoś nowego się dowiedziałem. @piteron Ale po co ten minus? Przecież podlinkowałem publiczne wersje ze strony vevs. Szczerze mówiąc nie wiedziałem nawet, że krążą jakieś nowsze wersje apk dla subskrybentów. Byłem przekonany, że chodziło autorowi posta o słabe transfery przy ściąganiu ze strony vevs i częstym przerywaniu połączenia, a przynajmniej u mnie tak to wygląda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1978 Posted November 10 Author Share Posted November 10 35 minut temu, juzek666 napisał: @rezmus @piteron Dziękuję, czegoś nowego się dowiedziałem. @piteron Ale po co ten minus? Przecież podlinkowałem publiczne wersje ze strony vevs. Szczerze mówiąc nie wiedziałem nawet, że krążą jakieś nowsze wersje apk dla subskrybentów. Byłem przekonany, że chodziło autorowi posta o słabe transfery przy ściąganiu ze strony vevs i częstym przerywaniu połączenia, a przynajmniej u mnie tak to wygląda. Dziękuję. Właśnie chodziło o to że nie mogłem wogóle wejść na stronę i pobrać ostatniej udostepnionej wersji aplikacji na stronie vevs... Więc minus koledze @juzek666 nie potrzebnie dany! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteron Posted November 10 Share Posted November 10 Mowa była o najnowszej wersji, a ta jest dostępna dla subskrybentów.Ale ok niech bedzie bez minusa 😏 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1978 Posted November 11 Author Share Posted November 11 Dziękuję za pomoc chłopaki🍻 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts