Lector 2822 Posted August 27 Dziś odbyła się premiera, strona produktu https://cn.amazfit.com/gts.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
kamlis88 7 Posted August 27 O ile bip mi się nie podoba o tyle gts przypadł mi bardziej do gustu niż amazfit sport watch 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2822 Posted August 30 Ktoś jest wstanie przetłumaczyć ten screen, lub wie gdzie jest taki tekst po angielsku. Chodzi o tekst pod 46 dni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kamlis88 7 Posted August 31 46 dni pracy przy wyłączonym bluetootch monitorowaniu tętna i podnoszeniu reki 100 razy dziennie aby wybudzić ekran znalezione na stronie w języku angielskim : 46 days Turn off the phone’s Bluetooth connection, heart rate and other functions, and lift the wrist screen 100 times a day. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2822 Posted September 7 Ktoś posiada jakieś informacje kiedy pojawi się wersja International z jeżykiem angielskim? Szukałem informacji na temat podmian języka w Verge Lite i GTS no i nic nie ma. A nie chciał bym się udupić z chińskim na pokładzie Quote Share this post Link to post Share on other sites
kamlis88 7 Posted September 7 Na jednej grupie na FB było info że wersja international może pojawić się w połowie września. Skoro teraz firma Huami pojawiła się na IFA to całkiem możliwe że tak się stanie 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2822 Posted September 7 International: https://pl.aliexpress.com/item/4000158556302.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2822 Posted September 19 W dobrej cenie https://pl.aliexpress.com/item/4000125266040.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.7c755fee1jXpY1&algo_pvid=acc6da09-6b5a-497d-98a7-6a099a9cbaac&algo_expid=acc6da09-6b5a-497d-98a7-6a099a9cbaac-18&btsid=ec986c24-273b-414f-b112-fdd3a3ec458e&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_10,searchweb201603_52 Ale długi czas oczekiwania. Trza szukać i się czaić dalej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2822 Posted September 19 Aaa tam, zamówiłem Poczekamy zobaczymy Quote Share this post Link to post Share on other sites
emer 3 Posted September 23 No i jak Lector ? Masz jakies za i przeciw w stosunku do kazdego ? Który bardziej Ci odpowiada ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2822 Posted September 23 Mi jeszcze GTS nie doszedł, mają rozsyłać dopiero 10 listopada. Ale z obserwacji za GTS większy ekran i możliwość konfiguracji tarcz oraz lans że ma się Watch Apple, za GTR lepsza bateria, klasyczny wygląda zegarka. Specjalnie nie wspominam nic o GPS, bo pytanie jak będzie działać w GTS, ale zapewne kwestia firmware. Ostatnio kumpela w pracy zauważyła u mnie na ręce Bipa i się pyta zdziwiona: a ty masz zegarek Apple? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emer 3 Posted September 23 Ale, czy to GTR czy Stratos3, to wydaje mi sie subiektywnie, ze ciągle Stratos2 ładniejszy (ta obwódka wyświetlacza w Stratos3 owszem zabezpiecza go, ale robi ze stratosa taki klocek pancerny). GTS no ładny, tylko te powiadomienia z tel, ciekawe jak wyglądają (wielkość). No i czy jest/będzie AoD czy nie ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2822 Posted September 23 Dla mnie najlepszy, najładniejszy był Pace. Stratos i Stratos 3 już mnie nie pociągają. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jaca 0 Posted October 9 Stratos 3 stracił na wyglądzie. W porównaniu do 2 wygląda dość siermiężnie 😞. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2822 Posted October 10 Jeszcze nie wysłali mi GTS'a Zakup robiłem 19 września i już przedłużałem termin realizacji. Pozostało już tylko 4 dni na wysyłkę towaru. Jak nie wyślą to już nie przedłużam, pewnie znak dla mnie abym przy Bipie został Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2822 Posted October 12 Cytat NFC obsługuje płatności w Polsce Skąd te info? Quote Share this post Link to post Share on other sites
emer 3 Posted October 14 (edited) GTS wg Gadgets & Wareables Edited October 14 by emer Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lector 2822 Posted October 14 Hehe moje zamówienie zostało anulowane, minął czas na realizacje Czyli wniosek ze mam zostać przy Bipie dopóki działa. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emer 3 Posted October 14 hmmm ... no to może się zdarzyć, ze zostaniesz dłuuuuugo przy BIP-ie ... 😉 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gravis 88 Posted October 15 GTS pojawił się gdzies za 599zł - trochę duzawo x) dziewczyna tez chciala zmienic z BIP na GTS, ale widać trzeba będzie poczekać.. Quote Share this post Link to post Share on other sites