Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Opóźnione powiadomienia

mihail1
 Share

Recommended Posts

Mam dziwną przypadłość z powiadomieniami.

N.p

Ktoś dzwoni,  około 30 sekund a amazfit wibruje dopiero po 25 s. albo dopiero po skonczonym połączeniu.

Nie wspomne o powiadomieniach, które raz sa raz ich nie ma.

Obecnie jestem na pacefied 1.28h. apke posiadam najnowszą z forum.

Dodałem również apke do wyjątków w telefonie aby jej nie zamykał

Przywracałem również ustawienia fabryczne i dalej to samo. Na 7kav nie mialem takich problemów.  Czy ktoś ma podobnie na pacefied?

Ja również na początku przygody z zegarkiem miałem podobną sytuację. Opóźnienia kilku sekundowe w powiadomieniach.

U mnie pomógł dopiero Miflash  :)

Wg mnie na 99,9% to wina telefonu a nie zegarka. Szukaj przyczyny tam.

Próbowałeś factory reset w telefonie robić?

Nie próbowałem factory resetu w telefonie, gdyż za dużo apek mam pokonfigurowanych.

Dziwna sytuacja gdyż, na poprzednim custom romie i tym samym telefonie było ok.

Dlatego  myślę, iż to nic nie da. Apke odinstalowywałem i czysciłem z miernym skutkiem.

Podejrzewam o ten błąd radio samochodowe, gdyż telefon po wejściu do auta łączy mi się odrazu z blutem w telefonie, może to to? 

Zastanawiam się nad instalacją oryginalnego romu z usa i oryginalnej apki ze sklepu play.

• Developer

ja też mam ustawione radio w aucie żeby się od razu łączyło z telefonem i powiadomienia mam normalnie bez opóźnień, a proponuję powrót na zegarku do oryginału, Factory reset i sparowanie ponowne z telefonem i sprawdzenie stanu powiadomień, jeśli będzie ok, to dopiero dograć Customa

Witam, 

A więc po szeregu różnych metod doszedłem do takiego wniosku, iż za opóźnienie bądź brak powiadomień odpowiada wyłączenie powiadomienia o połączeniu zegarka z telefonem.

Apka amazfit ciągle wyświetlała ten komunikat  telefonie, co mnie bardzo irytowało  bo lubię mieć zawsze czystą belkę powiadomień

No u mnie teraz większość powiadomień jest w tym samym czasie co na telefonie???? 

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie udostępniania aktywności do stravy. Czy da rady to jakos zrobic bez podpinania zegarka pod komputer?

Np. mam jakąś aktywność na zegarku(smartfon jest w domu) wracam i chcę dodać to co robilem do stravy, jak to zrobic? Dzięki za odpowiedzi, jestem w tym laikiem