mihail1 Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Mam dziwną przypadłość z powiadomieniami. N.p Ktoś dzwoni, około 30 sekund a amazfit wibruje dopiero po 25 s. albo dopiero po skonczonym połączeniu. Nie wspomne o powiadomieniach, które raz sa raz ich nie ma. Obecnie jestem na pacefied 1.28h. apke posiadam najnowszą z forum. Dodałem również apke do wyjątków w telefonie aby jej nie zamykał Przywracałem również ustawienia fabryczne i dalej to samo. Na 7kav nie mialem takich problemów. Czy ktoś ma podobnie na pacefied? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudybws Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 A dane aplikacji próbowałeś wyczyścić? Mam tą samą kombinacje i opóźnienie to sekunda lub mniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 20, 2018 Developer Share Posted January 20, 2018 U mnie max 1 sec, nigdy nie było więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 Ja również na początku przygody z zegarkiem miałem podobną sytuację. Opóźnienia kilku sekundowe w powiadomieniach. U mnie pomógł dopiero Miflash Wg mnie na 99,9% to wina telefonu a nie zegarka. Szukaj przyczyny tam. Próbowałeś factory reset w telefonie robić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted January 21, 2018 Author Share Posted January 21, 2018 Nie próbowałem factory resetu w telefonie, gdyż za dużo apek mam pokonfigurowanych. Dziwna sytuacja gdyż, na poprzednim custom romie i tym samym telefonie było ok. Dlatego myślę, iż to nic nie da. Apke odinstalowywałem i czysciłem z miernym skutkiem. Podejrzewam o ten błąd radio samochodowe, gdyż telefon po wejściu do auta łączy mi się odrazu z blutem w telefonie, może to to? Zastanawiam się nad instalacją oryginalnego romu z usa i oryginalnej apki ze sklepu play. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted January 21, 2018 Developer Share Posted January 21, 2018 ja też mam ustawione radio w aucie żeby się od razu łączyło z telefonem i powiadomienia mam normalnie bez opóźnień, a proponuję powrót na zegarku do oryginału, Factory reset i sparowanie ponowne z telefonem i sprawdzenie stanu powiadomień, jeśli będzie ok, to dopiero dograć Customa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted January 25, 2018 Author Share Posted January 25, 2018 Witam, A więc po szeregu różnych metod doszedłem do takiego wniosku, iż za opóźnienie bądź brak powiadomień odpowiada wyłączenie powiadomienia o połączeniu zegarka z telefonem. Apka amazfit ciągle wyświetlała ten komunikat telefonie, co mnie bardzo irytowało bo lubię mieć zawsze czystą belkę powiadomień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudybws Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Mam ukryte powiadomienie apki Amazfit bo też nie lubię mieć niepotrzebnych rzeczy na belce a problemu z powiadomieniami nie mam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted January 28, 2018 Author Share Posted January 28, 2018 No u mnie teraz większość powiadomień jest w tym samym czasie co na telefonie???? Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie udostępniania aktywności do stravy. Czy da rady to jakos zrobic bez podpinania zegarka pod komputer? Np. mam jakąś aktywność na zegarku(smartfon jest w domu) wracam i chcę dodać to co robilem do stravy, jak to zrobic? Dzięki za odpowiedzi, jestem w tym laikiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 28, 2018 Administrator Share Posted January 28, 2018 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted February 4, 2018 Author Share Posted February 4, 2018 Jak wyłączyć powiadomienie o tym, że siedzę zbyt długo? Czy mozna zwiększyć dzienny cel kroków? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted February 4, 2018 Developer Share Posted February 4, 2018 wejdź w Centrum danych, pociągnij palcem w dół od Górnej krawędzi i pokarzę ci się dodatkowe manu ustawień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted February 7, 2018 Author Share Posted February 7, 2018 Powiem tak, za cholerę w centrum danych nie mogę wykonać tego gestu. Owszem wcisnać ikonkę stóp mogę ale nic poza tym:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted February 7, 2018 Developer Share Posted February 7, 2018 Tu masz filmik, sorry za otoczenie i mało profesjonalne podejście ale na urlopie czasami tak jest 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted February 7, 2018 Author Share Posted February 7, 2018 Dzieki, udało się chociaż nie za pierwszym razem, pojawiała mi się tylko 'taka mgiełka' jak gdyby nic tak nie było. Reset zegarka i zadziałało ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts