okrzys Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Witam. Orientuje się ktoś w temacie wymiany szkiełka w stratosie ? Jest w ogóle gdzieś możliwość zakupu takiego szkiełka? Moje jest tak porysowane, że prawie noc na nim nie widać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Z wymianą może być problem. Podejrzewam, że jest to temat jak z telefonami i bez odpowiedniego sprzętu nie oddzieli się "Szkiełka" od ekranu i dotyku. Być może, są serwisy, które by się tego podjeły. Takie "szkiełko" najlepiej byłoby wymienić z całym ekranem - moze ktoś sprzedaje z uszkodzonego zegraka w internecie. Jeśli znajdziesz serwis który by jednak potrafił to oddzielić to ja mam uszkodzony ekran ze swojego stratosa i mógłbym sprzedać za niewielką cenę (szkiełko jest jak nowe). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted August 19, 2019 Administrator Share Posted August 19, 2019 A masa do wypełnienia szyb samochodowych? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts