Shredded Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 (edited) Witam, po updacie softa do 3.2.0 z algorytmem 1.1.14 telefon nie synchronizuje danych z zegarka (Rom zegarka 2.3.2.8. PL 1.0.4). Zegarek zlicza kroki, pokazuje tętno itd. natomiast dane nie są przesyłane do telefonu. Synchronizacja ręczna również nie poprawia sytuacji. Zegarek ma dostęp do wszystkich powiadomień i aplikacji. Przez updatem wszystko śmigało jak należny. Z góry dzięki za pomoc Edited August 5, 2019 by Shredded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gniotex Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Podpinam się do kolegi wyżej, mam ten sam problem, po ostatniej aktualizacji aplikacji Amazfit mam problem z synchronizacją danych, zegarek łączy się z telefonem pojawiają się powiadomienia (sms, połączenia telefoniczne itp. ) natomiast brak danych na telefonie dotyczących tętna, ilości kroków... Zegarek Amazfit Stratos 2, wersja Romu US_PL 1.0. By Kaudii. Wersja aplikacji 3.2.0 algorytm 1.1.14. Resetowałem zegarek do ustawień fabrycznych usuwałem i instalowałem aplikacje jeszcze raz i nie pomogło. Może ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Również z góry dziękuje za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tz1978 Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Ja również mam tę same problemy co koledzy powyżej, Amazfit 3.2.0, rom 2.3.10.5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamlis88 Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Podobno pomaga instalacja starszej wersji aplikacji amazfit ale to tylko możliwe na androidzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evrine Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 No to świetnie.. sprzęt nie tak tani, a nawet porządnej aplikacji nie potrafią zrobić.. powoli żałuje, ze kupiłem ten zegarek, a mam go od kilku godzin. Brawo chinczycy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted August 8, 2019 Administrator Share Posted August 8, 2019 @Evrine i pewnie jeszcze nie raz będzie żałować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evrine Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 @Lector aż tak? Jakie wady widzisz jeszcze w tym zegarku? synchronizacje z krokami naprawili, wciąż nie ma informacji o tętnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted August 8, 2019 Administrator Share Posted August 8, 2019 Wystarczy ze przejrzysz forum i zobaczysz z czym mogą być problemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow.leopard Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 1 godzinę temu, Evrine napisał: @Lector aż tak? Jakie wady widzisz jeszcze w tym zegarku? synchronizacje z krokami naprawili, wciąż nie ma informacji o tętnie 1. wodoszczelność to loteria 2. problemy z baterią 3. odpadające uchwyty paska 4. odpadająca szybka pulsometru - łapie wilgoć i zaraz pulsometr przestaje działać + uszkodznie płyty głównej. 5. problemy z połączeniem z komputerem, czasami problemy z ładowaniem 6. rozmycie ekranu (przypadek mojego stratosa) Coś tam jeszcze by się znalazło, wymieniłem tylko te najczęstrze dolegliwości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamlis88 Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Ja z problemów które wymieniłeś to miałem tylko problem z baterią, która trzymała max 2 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evrine Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 53 minuty temu, snow.leopard napisał: 1. wodoszczelność to loteria 2. problemy z baterią 3. odpadające uchwyty paska 4. odpadająca szybka pulsometru - łapie wilgoć i zaraz pulsometr przestaje działać + uszkodznie płyty głównej. 5. problemy z połączeniem z komputerem, czasami problemy z ładowaniem 6. rozmycie ekranu (przypadek mojego stratosa) Coś tam jeszcze by się znalazło, wymieniłem tylko te najczęstrze dolegliwości Po jakim okresie czasu użytkowania takie sytuacje miały miejsce? moze miałeś jakiś wadliwy model. Mam dwa lata gwarancji, zobaczymy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikey Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Dzisiejsza aktualizacja Amazfit naprawia problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evrine Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Szkoda, ze dalej nie wyświetlane są informacje o tętnie.. przerasta to chińczyków widocznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakoszczedzic Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 (edited) U mnie niestety nie naprawia Nadal nie synchronizuje aktywności. Jak mogę zainstalować starą wersję aplikacji na Androidzie? Edited August 20, 2019 by jakoszczedzic.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gniotex Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Co do jakości zegarka to zależy na jaką partie się trafiło, ja już mam swój 2 lata i naprawdę jestem z niego bardzo zadowolony, bateria trzyma 7 dni przy ciągłym pomiarze tętna, z gps i bieganiem codziennie przez jakieś 30-60 minut wtedy 3-4 dni. Jedynie pasek się troszkę wytarł po za tym odpukać nic się nie dzieje. A i jeszcze ta aplikacja która niestety dalej działa w cały świat, raz synchronizuje raz nie... Ma ktoś może link do poprzedniej wersji aplikacji ? Byłbym wdzięczny za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
humanitas Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 @gniotexhttps://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=amazfit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damiangeo Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 (edited) W dniu 5.09.2019 o 14:21, humanitas napisał: @gniotexhttps://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=amazfit Dziękuję za link do wcześniejszych wersji Amazfit. W sobotę zauważyłem brak synchronizacji. Trening poszedł... Wróciłem do wersji 3.4.1 i wszystko działa. Nie instaluję już 3.4.2, czekam na następną aktualizację. EDIT: aktualizacja 3.4.4-play działa poprawnie. Edited October 12, 2019 by Damiangeo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts