Irek Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Witam, po ostatniej aktualizacji Amazfit nie mogę sparować zegarka Amazfit Stratos + z słuchawką Mi6. Przy próbie parowania pojawia się komunikat, żeby zeskanować code QR z zegarka. Niestety nie wiem gdzie go szukać. Może jakaś podpowiedź? Dodatkowo za którymś razem pojawił mi się poniższy komunikat Może ktoś coś podpowiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaw Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Mam ten sam kłopot. Poprzednio apka wywołała kod na zegarku. Tym razem nie umie. Wie ktoś może gdzie znajdę starą apkę na telefon, bo tamta działała. I bez takich "wyguglaj sobie leniuszku". Jak wiesz i masz ochotę to się podziel wiedzą -tak powstał internet, a nie "wiem, ale nie powiem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted July 23, 2019 Developer Share Posted July 23, 2019 na forum jest tools od @Lector jego użyjcie do wywołania kodu QR, lub factory reset z poziomu zegarka i macie kod po uruchomieniu temat zamykam, wiele razy poruszany na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts