jovi1991 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Cześć. Od 2 miesięcy mam problem z przyciskiem fizycznym w Pace. Do tej pory walczylam bezskutecznie z MediaExpert bo zegarek na gwarancji ale za kazdym razem mam ta samą odpowiedz od nich 'testy ok' i nawet go nie formatowali... Problem polega na tym ze przysk nie wybudza zegarka po 1kliku, tzn: 1nacisk- podświetlenie, 2nacisk- zgaszenie podswietlenia, 3nacisk- podswietlenie z wybudzeniem dotyku. Przeklada sie to na sytuacje taka ze chce isc pobiegać, odpalam wczytywanie fixa i sie w tym czasie rozciagam, fix zlapany ale zegarek juz wygaszony, w tym momencie zeby uruchomic dotyk musze kliknac 3 razy gdzie po 3 razie zegarek wychodzi z uruchomionego wczesniej ekranu fixa. Ten problem pojawil sie po 1 oddaniu zegarka do serwisu. Oddalam go ze wzgledu na problem z bateria (w trybie zegarka trzyma poltora dnia) ale nie dosc ze nie zostało to naprawione to jeszcze wrocil do mnie z tym problemem z przyciskiem. Czy wie ktos jak temu zaradzic? Dodam jeszcze ze jak wlacze wybudzanie 2klikiem to wtedy i przycisk dziala normalnie... Ktos cos? Pomocy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts