katarzynamazur46 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Witam mam problem z parowaniem zegarka xiaomi amazfit pace z telefonem samsung galaxy A6+. mój bluetooth nie widzi zegarka a zegarek tez nie widzi telefonu. a wszystko się zaczęło od tego ze mam appke ściągniętą amazfit na telefon wchodzę z nią i tam muszę kod zeskanować a problem w tym że chłopak się bawił tym zegarkiem i jak mu się ten kod wyświetlił to sparował z jego telefonem a jak ja chcę sparować z moim to się już nie da i nie mogę znaleźć ponownie ten kod w zegarku żeby go zeskanować?? co mam zrobić?? proszę napiszcie krok po kroku jak mam na nowo to wszystko zrobić żeby był sparowany z moim telefonem a nie chłopaka dziękuję za jakiekolwiek info pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted July 16, 2019 Developer Share Posted July 16, 2019 Zegarek może być tylko sparowany z jednym telefonem, więc chłopak musi rozparować zegarek z jego telefon będą w pobliżu zegarka z poziomu aplikacji na telefonie, po tej operacji zegarek zrobi powrót do ustawień fabrycznych i ponownie wyświetli kod QR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomcio2 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 (edited) Podłączam sie do tematu, ale u mnie problem jest taki ze zegarek wyswietla kod QR, na telefonie mi zeskanuje bo zrobi taki dzwiek i nic sie nie dzieje dalej, i pisze ze zadne urzadzenie nie jest podlaczone, a na zegarku caly czas swieci ten kod, co robic?? Juz jest oke, musialem zalogowac sie na inne konto Edited July 18, 2019 by Tomcio2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts