patryk11175 Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Witam, wszystko było ok i od dwóch dni nie przychodzą mi żadne powiadomienia ani to jak ktoś dzwoni. Z zegarka mogę zadzwonić normalnie i będzie ok, jeśli wysyłam sygnały testowe o powiadomieniach z telefonu też jest ok ale już jak przychodzi normalny sms, ktoś dzwoni albo przychodzi wiadomość na messengerze to nie pojawia się na zegarku. Wszystko było ok i teraz nie przychodzą. Aplikacja w telefonie działa w tle normalnie, wszystko połączone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Oki ale jakie firm, chociaż właściwie zasada jest ta sama, nadaj wszystkie możliwe uprawnienia apce na komórce, sprawdź czy masz wszystkie uprawnienia Bluetooth dot. zegarka. I to tyle mi działa bez problemu zarówno powiadomienia jak też telefony odbieram z nazwą rozmówcy z kontaktów. jak masz firm od saratogi wgraj z amazmod i wtedy dostaniesz wszystko dodatkowo. Watchdroid nie testowałem na tym firm bo na pace strasznie drenowały baterię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk11175 Posted July 2, 2019 Author Share Posted July 2, 2019 Tylko, że wszystko mi działało i nagle przestało, chociaż połączenia przychodzą normalnie na zegarek i moge tam odbierać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przyczyn Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Miałem to samo po ostatniej aktualizacji. Pomaga całkowite odłączenie zegarka od apki, reinstalacja apki i ponowne sparowanie zegarka. https://support.amazfit.com/hc/en-us/articles/115002365108-I-m-having-trouble-seeing-my-notifications-on-my-watch-screen-What-do-I-do-next- Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts