Developer Popular Post Kaudii® Posted January 18, 2018 Developer Popular Post Share Posted January 18, 2018 Pojawiła się dzisiaj kolejna wersja Romu na bazie oryginału CN Dev 1.2.48h, zapraszam do pobierania https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/rom-pacefied-amazfit-huami-amazfit-t3539431 w poście poniżej poprawki aplikacji PL do niego 72 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Ściągam Edit: Informacja dla..... ostrożnych Wszystko działa..... bateria trzyma aż się wyczerpie..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Poszło zobaczymy czy coś lepiej będzie :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinetiq Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 Przy update z PF v. 34 musze odblokowywac bootloader przez formularz na www, czy pomijam ten krok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted January 20, 2018 Administrator Share Posted January 20, 2018 Jak masz zablokowany to musisz odblokować. Jak już raz wypełniałeś to kod do odblokowania już masz. Bo jeżeli miałeś odblokowany (oryginalny ROM który nie był jeszcze zablokowany BOOTLOADER) i instalować PF to mógł się zablokować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq75 Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 (edited) kolejna wersja Romu rel 36 | 1.2.49k https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/rom-pacefied-amazfit-huami-amazfit-t3539431 czy bedą poprawki aplikacji PL do niego ?? Edited February 14, 2018 by tomiq75 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted February 14, 2018 Author Developer Share Posted February 14, 2018 będą, nadal mam Amazfit Pace 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
godeath Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 (edited) Wgrałem dzisiaj 1.2.49k i mam problem bo nie działa Mi Home i Centrum treningowe.Jest tylko migająca kropka ale nic się nie dzieje. W aplikacji mi home na telefonie zegarek jest widoczny. Z resztą nie mam problemu poza tym, że musiałem lokalizacje od pogody wybrać jeszcze raz w na apce Amazfita. Próbowałem wipe data/cache zegarka oraz czyszczenie danych aplikacji na telefonie edit. Factory Reset na zegarku i parowanie na nowo pomogło. Edited February 20, 2018 by godeath Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted February 27, 2018 Author Developer Share Posted February 27, 2018 Pojawiła się nowa wersja PF na bazie Romu 1.2.50h, do pobrania wiadomo skąd, z racji choroby nie wiem jeszcze jakie są różnice w plikach PL w stosunku do poprzedniej wersji. Ale jak tylko się pozbierać to zerknę i zrobię odpowiednie poprawki do aplikacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Się właśnie instaluje recovery idzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatri91 Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Drodzy, korzystam z tego romu i próbuje zmusić go ze współpracą z aplikacją International. Zalogowałem się i podłączyłem zegarek z wersją chińską. Odinstalowalem ją, a następnie zainstalowałem wersję z GP. Niestety, ale jestem rozparowany i prosi o dodanie zegarka przez QR. Co robię źle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 20, 2018 Author Developer Share Posted March 20, 2018 jak rozparowałeś zegarek w aplikacji na telefonie powinien się zrestartować i przywrócić ustawienia fabryczne i kod QR powinien być na ekranie zegarka, jeśli nie ma to wejdź w ustawienia i zrób powrót do ustawień fabrycznych, możesz też użyć toolsa od @Lector i tam masz możliwość wywołania kodu QR za jego pomocą, ale aby sparować ten zegarek z apką z GP to musisz najpierw zainstalować aplikację w wersji 1.15 i sparować z nią zegarek, potem z poziomu GP zrobić aktualizację do najnowszej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatri91 Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Jak przywrócę ustawienia, lub wywołam QR, to nie sparuje tego z apką z GP, bo będzie mnie odsyłać do chińskiej apki. Zainstalowałem aplikacje CN w wersji 1.1.4, 1.1.6 (1.1.5 nie znalazłem), zalogowałem się na konto, gdzie mój zegarek został wykryty. Następnie wykonałem update w GP. Niestety aplikacja po aktualizacji nie wstaje. Biały ekran. Jakieś pomysły, aby wymusić działanie Apki International z romem CN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 20, 2018 Author Developer Share Posted March 20, 2018 tu masz 1.1.5 wersję, pobierz https://mega.nz/#!YGgzmZ6R!fYSvfwhs2EufCWtxNarr_2AzMOPNvj5Ayn3Gfnu5LQ4 a tu poczytaj jak to ustawić https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/huami-xiaomi-amazfit-watch-sync-strava-t3543208 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunia851 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Witam. Czy aby aktualizować rom 1.2.48h do 1.2.50h muszę najpierw usunąć z zegarka rom 1.2.48 czy po prostu nowy rom (1.2.50h) inastaluję na stary (1.2.48h)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted March 26, 2018 Administrator Share Posted March 26, 2018 Nowy ROM na stary. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunia851 Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 Dzięki za szybką odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedi Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Witam. Dostałem powiadomienie na zegarku o nowym ROM-e 1.2.51 Kiedy chcę zaktualizować to wywala mi błąd. Niezależnie czy inicjuję na zegarku czy na smartfonie. Jest już gdzieś wersja do ściągnięcia i ręcznej instalacji? Pozdrawiam jedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted April 4, 2018 Administrator Share Posted April 4, 2018 Jak zawsze tu masz do pobrania https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/rom-pacefied-amazfit-huami-amazfit-t3539431 Ale jak widać nie ma nowej wersji. 20 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted April 4, 2018 Author Developer Share Posted April 4, 2018 penie niebawem będzie, jest już update do 1.2.51 Changelog 1.2.51 - Optimized connection with iOS - Optimized system stability - Fixed Bugs Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkozub Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Przepraszam że tu ale gdzie mogę zmienić ilość kroków?(cel) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedi Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Aplikacja MiFit -> Profil -> Cel aktywności -> i potem OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkozub Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Nigdy u mnie nie działał amazfit z aplikacją mifit ...Jak zmienić w zegarku lub aplikacji amazfit watch Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigl Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 W dniu 6.04.2018 o 22:07, piotrkozub napisał: Nigdy u mnie nie działał amazfit z aplikacją mifit ...Jak zmienić w zegarku lub aplikacji amazfit watch Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkozub Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 kurde!! dziekuje za wszelkie posty do mojego pytania..ale kurka...nie interesuje mnie aplikacja mifit ..jak zmienic w amazfit watch lub z poziomu zegarka ..to chce wiedziec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts