Wisniadawid Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Witam, jestem świeżym użytkownikiem Stratosa, współpracuje on z iPhone i mam pytanie, czy można ustawić by powiadomienia z aplikacji przychodząc na zegarek podświetlaly ekran ? Wieczorami niestety nic nie widać i trzeb ręcznie go „zapalać”. Rom orginalny. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted June 13, 2019 Administrator Share Posted June 13, 2019 Amazmod, ale nie wiem czy jest na iPhone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisniadawid Posted June 13, 2019 Author Share Posted June 13, 2019 Teraz, Lector napisał: Amazmod, ale nie wiem czy jest na iPhone. W AppStore brak takiego programu, może jakiś rom jest co to „poprawia” ? W BIPie to było naturalne ze przychodzące powiadomienie podświetla ekran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted June 13, 2019 Administrator Share Posted June 13, 2019 Nie ma tego w żadnym ROMie, Amazmod trzeba instalować na telefonie i w zegarku. https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/app-amazmod-t3810252 Ale chyba nie ma dla iPhone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisniadawid Posted June 13, 2019 Author Share Posted June 13, 2019 Nie widzę dla IPhone, może ktoś coś słyszał jak sobie z tym poradzić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emer Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 "powiadomienia" to IMO baaardzo zaniedbany przez oryginalny FW fragment użyteczności tego smartwatcha (i nie widać aby była chęć poprawienia tego). Jest to wręcz śmieszne, jak realizuje się pseudo powiadomienie - na ciemno, nawet bez możliwości, aby w momencie "powiadomienia" kliknąć "powiadomienie" aby wybudzić i rozświetlić. Dopiero po fakcie trzeba wejść w menu i popatrzeć co przyszło i przeczytać ... Jest na szczęście Amazmod, który to pięknie realizuje, no ale jak piszesz widocznie nie ma wersji Amazmod na iOS ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts