Rafski Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Witam, potrzebuje kolejnego wzmacniacza(lub centralki) do urządzeń Xiaomi i Aqara. Troszkę o tym co mam, obsługuję wszystko na aplikacji Mi Home mod w mam zestaw startowy MI Smart Sensor(gdzie wczoraj padła po 2 latach padła centralka), potem dokupiłem do wzmocnienia sieci oraz podłączenia urządzeń Xiaomi Mi Smart Home Hub, który czasami się wyłącza(jeśli jest możliwość upgrade to proszę o podpowiedz), mam czujniki drzwi Xiaoimi, czujniki wilgotności, temperatury Xiaomi. Chce podłączyć niedługo przełączniki H1 i potrzebuję też rozszerzyć sieć bo nie łapie mi czujników z pewnych miejsc. Proszę o pomoc w wybraniu HUBa lub centralki która to wszystko obsłuży i w przyszłości więcej. Dzięki z góry za pomoc:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteron Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Albo V3 albo Aqara M1S Przełącznika H1 nie podłączysz do Xiaomi Home Co do huba to jeśli Masz moda to podepnij go na CN, może jest jakiś upgrade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted June 19, 2022 Administrator Share Posted June 19, 2022 Mam na zbyciu dwie V2 (wersja z radiem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafski Posted June 22, 2022 Author Share Posted June 22, 2022 Podłączyłem H1 do Xiaomi Hub v3 ale na regione chin. Jak to zrobić przerzucić go na region Szwajcaria bo na takim siedze i wszystko działa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteron Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Z tego co wiem to H2 na serwerach europejskich działa albo bardzo kapryśnie albo wcale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts