Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

amazfit pace 2 - całyz caas świeci zielonymi diodami ...

michal-jab
 Share

Recommended Posts

Witam,

mam zegarek amazfit pace 2 z oprogramowaniem PACE_US_PL_2.0.0_by_Kaudii. Zegarek z tym softem działał już 2 lata, aż co jakiś czas nie mógł odczytać tętna, restart rozwiązywał problem. Teraz cały czas, bez przerwy świeci zielonymi diodami i nie mierzy tętna, zawsze wyskakuje błąd. Podświetlenie zjada barię w 24h.

Po wyłączeniu zegarka diody gasną, po włączeniu włączają się na starcie później na chwilkę gasną by się włączyć po ok 2 sek i świecą bez przerwy cały czas.

Robiłem ustawienia fabryczne, a nawet na nowo wgrałem PACE_US_PL_2.0.0_by_Kaudii. Nic to nie pomaga.

Czy ktoś wie jak to naprawić?

PS. Sprawdziłem w trybie FastBoot też świecą diody na stałe.

Edited by michal-jab

• 5 months later...
W dniu 12.06.2022 o 22:54, michal-jab napisał:

Witam,

mam zegarek amazfit pace 2 z oprogramowaniem PACE_US_PL_2.0.0_by_Kaudii. Zegarek z tym softem działał już 2 lata, aż co jakiś czas nie mógł odczytać tętna, restart rozwiązywał problem. Teraz cały czas, bez przerwy świeci zielonymi diodami i nie mierzy tętna, zawsze wyskakuje błąd. Podświetlenie zjada barię w 24h.

Po wyłączeniu zegarka diody gasną, po włączeniu włączają się na starcie później na chwilkę gasną by się włączyć po ok 2 sek i świecą bez przerwy cały czas.

Robiłem ustawienia fabryczne, a nawet na nowo wgrałem PACE_US_PL_2.0.0_by_Kaudii. Nic to nie pomaga.

Czy ktoś wie jak to naprawić?

PS. Sprawdziłem w trybie FastBoot też świecą diody na stałe.

Masz uszkodzony czujnik pomiarowy - miałem to samo. wymiana pomogła lecz po miesiącu padł całkowicie.