michal-jab Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 (edited) Witam, mam zegarek amazfit pace 2 z oprogramowaniem PACE_US_PL_2.0.0_by_Kaudii. Zegarek z tym softem działał już 2 lata, aż co jakiś czas nie mógł odczytać tętna, restart rozwiązywał problem. Teraz cały czas, bez przerwy świeci zielonymi diodami i nie mierzy tętna, zawsze wyskakuje błąd. Podświetlenie zjada barię w 24h. Po wyłączeniu zegarka diody gasną, po włączeniu włączają się na starcie później na chwilkę gasną by się włączyć po ok 2 sek i świecą bez przerwy cały czas. Robiłem ustawienia fabryczne, a nawet na nowo wgrałem PACE_US_PL_2.0.0_by_Kaudii. Nic to nie pomaga. Czy ktoś wie jak to naprawić? PS. Sprawdziłem w trybie FastBoot też świecą diody na stałe. Edited June 12, 2022 by michal-jab Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq75 Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 W dniu 12.06.2022 o 22:54, michal-jab napisał: Witam, mam zegarek amazfit pace 2 z oprogramowaniem PACE_US_PL_2.0.0_by_Kaudii. Zegarek z tym softem działał już 2 lata, aż co jakiś czas nie mógł odczytać tętna, restart rozwiązywał problem. Teraz cały czas, bez przerwy świeci zielonymi diodami i nie mierzy tętna, zawsze wyskakuje błąd. Podświetlenie zjada barię w 24h. Po wyłączeniu zegarka diody gasną, po włączeniu włączają się na starcie później na chwilkę gasną by się włączyć po ok 2 sek i świecą bez przerwy cały czas. Robiłem ustawienia fabryczne, a nawet na nowo wgrałem PACE_US_PL_2.0.0_by_Kaudii. Nic to nie pomaga. Czy ktoś wie jak to naprawić? PS. Sprawdziłem w trybie FastBoot też świecą diody na stałe. Masz uszkodzony czujnik pomiarowy - miałem to samo. wymiana pomogła lecz po miesiącu padł całkowicie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts