grzegorczyk6 Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Witam. Mam problem z odkurzaczem a mianowicie nie da się go wysłać w określone miejsce na mapie mieszkania. Korzystam z aplikacji xiaomi home i jest możliwość wysłania go do pomieszczeń ale tylko poprzez wskazanie pinezki, po wciśnięciu sprzątania strefowego na aplikacji pojawią się biały ekran i klops. Reinstalacja nie pomaga, powtórne mapowanie też, nawet hard reset samego odkurzacza nic nie daje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu44 Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 Mam ten sam problem po ostatniej aktualizacji Xiaomi Home (moja wersja: 7.5.704.5321). Czy komuś udało się rozwiązać ten problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Na zmodowanej apce 7.7.703 cały czas działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts