sergi Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 Podpowiedzcie proszę gdzie mogę kupić szczotkę z mopem do Xiaomi Draeme Mi Vacuum Cleaner G10. Sklepy nie mają, serwis ma w magazynie, ale nie sprzeda. Z zamiennikami też nie jest wesoło, a mnogość klonów i różnorodność nazw przerasta moją percepcję Chodzi mi dokładnie o tą koncówkę (łącznie z mopującą). Może ktoś jest pewny na 100% zamiennika w sensie jego "pasowania". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteron Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Dreame bardzo niepoważnie traktuje Polski rynek. Sprzedaje sprzęty w oficjalnych kanałach dystrybucji ale już o akcesoriach zapomina. Do dzisiaj np nie mogę nic kupić do Z10Pro choć jest juz prawie pół roku na rynku. Najlepiej kupić coś na Aliexpress z oficjalnego źródła lub od sprzedawcy który ma dużo opinii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts