mihhau Posted March 5, 2022 Share Posted March 5, 2022 Hej. Czytałem, że przekaźniki aqara przestały współpracować z Mi Home. Chciałbym zrobić, wydaje się, prostą rzecz - sterować lampami ogrodowymi LED z aplikacji Mi Home. Jak to zrobić? Xiaomi nie ma dedykowanych włączników światła, nie ma też przekazników dopuszkowych. Proszę o radę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteron Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 Starsze relaye działają w MH. Nowsze tylko na modzie i trzeba pokombinować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihhau Posted March 8, 2022 Author Share Posted March 8, 2022 Dzięki. Zarem W konfiguracji app MiHome + Aqara Hub + dopuszkowe Przekaźnik AQARA SSM-U02 T1 zadziała tylko na modzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteron Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihhau Posted March 8, 2022 Author Share Posted March 8, 2022 Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts