Developer rezmus 518 Posted March 2, 2020 Author Developer Share Posted March 2, 2020 u mnie nie ma problemu. mozesz zainstalowac poprzednia wersje i sprawdzic, czy jest OK. Quote Link to post Share on other sites
jarenio 0 Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 19 minut temu, rezmus napisał: u mnie nie ma problemu. mozesz zainstalowac poprzednia wersje i sprawdzic, czy jest OK. A jaki masz serwer ustawiony ?? Wgram 5.6.38 i sprawdzę Quote Link to post Share on other sites
Developer rezmus 518 Posted March 2, 2020 Author Developer Share Posted March 2, 2020 to bylo do Lectora u mnie ble cale mam aktualnie na china pod mi multi hub. Quote Link to post Share on other sites
jarenio 0 Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 ok a myślisz, że na europejskim serwerze może to być po prostu wyłączone ?? Sprawdzę jeszcze inne kraje "w okolicy" może zadziała Quote Link to post Share on other sites
Developer rezmus 518 Posted March 2, 2020 Author Developer Share Posted March 2, 2020 nie wiem. usun z eu sensor i dodaj jeszcze raz. generalnie twoj nawilzacz nie ma oficjalnie ble, wiec nie wiadomo jak bedzie dzialac. Quote Link to post Share on other sites
Levy 6 Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 Czy kartą Revolut opłacę subskrypcje? Quote Link to post Share on other sites
kumpel_ 1 Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 44 minuty temu, Levy napisał: Czy kartą Revolut opłacę subskrypcje? Mnie sie nie udało. Musialem przez paypala. Swoja droga czy ktoś mial taka sytuacje, po opłaceniu subskrypcji, zarejestrowalem maila i w apce pojawiła mi sie możliwość automatycznej aktualizacji, zrobilem ja. Po kilku dniach wyskoczyło mi, ze jest nowa wersja, ale już pisze mi, ze nie mam subskrypcji. Chyba musze ponownie maila zarejestrować, mial ktos tak? Quote Link to post Share on other sites
Developer Kaudii® 13,751 Posted March 2, 2020 Developer Share Posted March 2, 2020 Szybkie pytanie, mam oczyszczacz Mi Air Purifier 3, jak miałem wszystko (42 urządzenia) skonfigurowane na serwerze CN, to fakt wszystko śmigało wolniej, problemy z wylogowywaniem i wiele innych, teraz od 2 tyg. mam na serwerze EU brak jest bolączek z serwera CN, ale ten oczyszczacz w aplikacji przestał mi pokazywać parametry temp. i wilgotności gdy wchodzę w mój dom, gdzie pokazuje mi wszystkie czujniki temperatury, wchodząc w sam oczyszczacz te parametry w nim widnieją, ktoś ma pomysł jak temu zaradzić Quote Link to post Share on other sites
piteron 90 Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 Mialem dokladnie ten sam problem po przenosinach z CN na PL. U mnie pomogło wylogowanie wszystkich urządzeń z CN nastepnie wylogowalem sie z aplikacji wymusilem jej zatrzymanie, wyczyscilem pamiec i pliki. Potem znów sie zalogował i wszystko bylo ok Quote Link to post Share on other sites
przemekbial 2 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Mam wszystko na serwerze chińskim, apka zmodowana? Czy po przenosinach na EU bedzie to działać? Quote Link to post Share on other sites
Developer rezmus 518 Posted March 3, 2020 Author Developer Share Posted March 3, 2020 sprawdz g2 na poczatek. od firmware 3.5.7_0059 powinna podpiac sie na eu. reszta bedzie dzialac. Quote Link to post Share on other sites
przemekbial 2 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 chyba nic z tego...jest problem z dodaniem g2 Quote Link to post Share on other sites
przemekbial 2 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 ale wykrywa ją... Quote Link to post Share on other sites
Developer rezmus 518 Posted March 3, 2020 Author Developer Share Posted March 3, 2020 jednak g2 dopiero od 3.5.8_0060 da sie podpiac na inny region. przed chwila sprawdzilem. 1 Quote Link to post Share on other sites
przemekbial 2 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 kurcze...nie wiadomo kiedy bedzie update? Quote Link to post Share on other sites
Developer rezmus 518 Posted March 3, 2020 Author Developer Share Posted March 3, 2020 idzie caly czas partiami jak chcesz szybciej to napisz priv potem ci wrzuce. 1 Quote Link to post Share on other sites
witooski 3 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Drodzy forumowicze, właśnie przyszła do mnie bramka Xiaomi V3 (Zigbee 3 I BT) z Chin. Czy w celu aktualizacji firmware muszę ją podpiąć na region China, czy jest dostępny również na EU? Przepraszam, jeżeli było to już omawiane, ale nie mogłem znaleźć Quote Link to post Share on other sites
Developer rezmus 518 Posted March 3, 2020 Author Developer Share Posted March 3, 2020 china. 1 Quote Link to post Share on other sites
witooski 3 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Rezmus nie orientujesz się może kiedy będzie nowy plugin do Xiaomi Mi Vaccum 1s (to jest nowsza wersja V1). Kilka miesięcy temu miałem inne (lepsze) UI w apce, ale tylko przez krótki okres czasu. Wspomniałeś, że Roborock testuje nową wtyczkę, ale od tamtego czasu cisza Wiesz coś może? Quote Link to post Share on other sites
Developer rezmus 518 Posted March 3, 2020 Author Developer Share Posted March 3, 2020 testuja nadal. Quote Link to post Share on other sites
witooski 3 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Ok dzięki. Pozostaje zatem czekać Quote Link to post Share on other sites
kumpel_ 1 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Po opłaceniu subskrypcji, zarejestrowalem maila i w apce pojawiła mi sie możliwość automatycznej aktualizacji, zrobilem ja. Po kilku dniach wyskoczyło mi, ze jest nowa wersja, ale już pisze mi, ze nie mam subskrypcji. Próbowałem zarejestrować ponownie maila, ale pisze, ze jestem juz zarejestrowany. Po zalogowaniu na stronie gdzie sie wykupuje subskrypcje pisze, ze mam subskrypcje włączona. Wyczyściłem dane aplikacji i zalogowałem sie, ale dalej nie mam automatycznej aktualizacji aplikacji? mial ktoś tak? nie bardzo wiem do kogo wogole pisac w tej sprawie. Quote Link to post Share on other sites
piteron 90 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 A jaki numerek ma najnowsza wersja Quote Link to post Share on other sites
Developer Kaudii® 13,751 Posted March 3, 2020 Developer Share Posted March 3, 2020 @piteron zrobiłem tak jak piszesz od razu, niestety taki mam właśnie efekt i nie mogę się z nim uporać, ale ponowna o konfiguracja wszystkiego jest męcząca, 40 urządzeń, to pół dnia roboty, nie chcę tego przechodzić ponownie, ale dzięki za info Edit: Jako ciekawostka, właśnie zaktualizowałem wersję modowaną do 5.6.60 i po jej uruchomieniu wskazuje w końcu brakujące parametry Quote Link to post Share on other sites
tOmki 1 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Aqara G2 - można zmienić długość nagryania po wykryciu ruchu ? Chodzi mi o Push Video Notification - teraz jest 11 sekund. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts