Administrator Lector Posted June 8, 2019 Administrator Share Posted June 8, 2019 Zapowiada się ciekawy ten czerwiec https://dailyweb.pl/xiaomi-amazefit-verge-2-powalczy-z-apple-watch-ma-obsluge-esim-i-wiele-wiecej/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miboy Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Jakby był w pełni działający NFC w PL i już potwierdzone e-sim to uważam że sprzedaje Verge dla tej nowej wersji. Ale jeśli nie i pozostanie na ich systemie a nie Google to wg mnie chyba nie warto. Bo i tak jak chce się wyjść z domu i nawet biegając chciałbym kupić wodę a nie targać monet, karty lub telefonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted June 10, 2019 Author Administrator Share Posted June 10, 2019 https://pl.gizchina.it/2019/06/amazfit-verge-2-będzie-rywalem-jabłkowego-ekga-i-ceramiki/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Bliżej mu do stratosa wersja z ecg, druga wersja bliżej jej do pace +rozwiązania z verge chociaż inne rozwiązania systemu. Ciekawe czy nie za wcześnie poszedłem z verge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacper77 Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 a mnie nurtuje niestety wgranie polskiego języka do Nexo vel Verde 2. Jak to jest, że na filmach na rynku chińskim są wszystkie języki a w sprzęcie dostarczanym na rynek europejski lista języków jest tak uboga. Czy jest na to sposób, żeby mieć rom chiński i z tego poziomu zmienić język. Kolejna sprawa to wgranie dodatkowych tarczy tu tez jest ubogo i problem z ich dodaniem do Nexo. Nexo kupiłem z uwagi na e-sim i charakter wykonywanej prac, gdyż niestety muszę być dostępny nawet podczas ćwiczeń. Trochę jednak mnie rozczarowuje z uwagi na ubogie możliwości konfiguracyjne. Ktoś ma jakiś pomysł i ewentualną pomoc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gajoss Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 ja chcę sobie kupić tego nexo, czas wymienić pace po 2 latach, wiadome kiedy jakiś custom będzie? bez customa to nie robota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts