Zbujc4 Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 (edited) Witam, Zastanawiam się czy jest jakiś sposób aby sparować zegarek z dwoma urządzeniami? Ogólny zarys potrzeby jest taki aby przełączyć sparowanie "w locie" z telefonu na iPod'a. Gdzieś doszukałem się że wystarczy się zalogować na konto i teoretycznie powinno działać lecz to tylko teoria, ewentualnie czy jest jakiś sposób na wyświetlenie kodu QR aby sparować sobie urządzenie bez Factory Defaults. Używam WOs romu by Klaudii, w niektórych romach widziałem że jest była dodana opcja "show QR" lecz nie chciałbym zmieniać dla tej opcji OS'a. Nie znalazłem takiego tematu, jeśli już jest to nie krzyczcie Edited June 2, 2019 by Zbujc4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted June 3, 2019 Administrator Share Posted June 3, 2019 Realnie nie sparujesz na dwóch urządzeniach. A co chcesz osiągnąć? Bo może wystarczy Ci aby główny telefon miał Amazfit Watch + Mi Fit a drugi zegarek samo Mi Fit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbujc4 Posted June 3, 2019 Author Share Posted June 3, 2019 Dąże do wykluczenia korzystania z telefonu podczas aktywności gdyż iPod mi w zupełności wystarcza. Najbardziej to by mi potrzebne było do obsługi muzyki oraz było by fajnie mieć sport / sen sync, rozumiem że telefon i zegarek paruje przez bluetooth ale aby funkcjonował data sync muszę sparować z aplikacją (przynajmniej w Amazfit Watch) a dodanie zegarka w Mi Fit też wymaga sparowania z Amazfit Watch, przynajmniej do tego doszedłem próbując. Nie miałbym problemu z przeparowaniem urządzenia jeśli była by możliwość pokazania QR bez resetu zegarka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts