Lgrazda Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Witam. Już nie wiem gdzie szukać.Jest dużo ale o późniejszym okresie, a ja chce same podstawyTemat dotyczy SCEN w xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier. Gdzie te sceny mogę znalesc w aplikacji i jak modyfikować usanac te które stworzyłem.Sceny się powielają, a ja nie wiem gdzie są. Może ktoś podpowie jak poprawnie stworzyć najproszcza scenę włącz gdy jest poniżej, wyłącz gdy powyżej.Sceny pojawiają się w dzienniku,ale gdzie je mogę usunąć z pamięci, albo modyfikować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWp Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Sceny są w zakładce automatyzacja, tam gdzie je tworzyłeś. Po dotknieciu mozesz edytować, po przytrzymaniu kasować. Mozna włączac i wyłączać dana scenę bez kasowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts