cinek123432 Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Witam, Mam problem, zegarek nie nalicza mi kroków, miał ktoś podobnie ? Wczoraj przez cały dzień naliczyło 400 a zrobiłem minimum 8000. Dziś tylko 10 i nie dolicza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted May 19, 2019 Developer Share Posted May 19, 2019 trochę więcej informacji jest potrzebne, jaka wersja systemu, czy tak było cały czas czy od jakiegoś czasu dopiero, ewentualnie po której aktualizacji i takie tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heleje Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Witam. Również mam problem ze zliczaniem kroków wer.ROM 2.3.10.4 PL 2.6.0 Problem zaczął się niedawno . Kaudii pisałeś że wer. 2.3.2.8 nie ma tego problemu ale niestety nie mogę już ściągnąć - link wygasł. Da się jakoś rozwiązać ten problem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts