Hans_fit Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 (edited) Witam, Zauważyłem dziś że nie działa pomiar tętna. W sumie to w piątek wieczorem podczas aktywności aplikacja stwierdziła że trening nie udał się ponieważ ćwiczenia nie przyniosły żadnej korzyści ???? brak pomiaru tętna. Czy uważacie, że przyczyną jest nowe update zegarka do 2.3.10.4 czy to jednak uszkodzenie sprzętowe. Hard reset robiłem odinstalowanie aplikacji też wraz z wykasowaniem danych. Wciąż ten sam problem. Zegarek jest jeszcze na gwarancji w Aliexpress czy uważacie żeby go w tej sytuacji reklamować? Edited May 20, 2019 by Hans_fit Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek130 Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 U mnie to samo ale niestety już po gwarancji. Przy 2.3.10.4 już czasem musiałem resetować aby pomiar zadziałał. Natomiast po aktualizacji do 2.3.10.5 już w ogóle pomiar nie działa. Też ktoś jeszcze tak ma czy to może zbieg okoliczności i po prostu sam pomiar się zepsuł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_fit Posted June 29, 2019 Author Share Posted June 29, 2019 U mnie okazało się, że zegarek stracił szczelność. Podczas treningu woda dostawała się pod szkiełko pulsometru. Na co wpadłem gdy szybka po prostu odpadła. Gdy zegarek wysuszył się to pulsometr zaczął działać. Ale w między czasie bateria zaczęła krótko trzymać po jakimś czasie znów dłużej itd. Zegar odesłałem do Chin naprawa ma potrwać miesiąc. Ciekawe co będą naprawiać??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek130 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 U mnie cały czas szybka jest i nie wygląda jakby miała odpaść. No ale pomiar hr ciągle nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now