Jump to content
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

[ROM] Stratos US_PL 2.6.0 by Kaudii

Recommended Posts

W dniu 17.05.2019 o 22:58, Kaudii® napisał:

Ukryta Zawartość

• Polub lub odpowiedź na ten temat, aby zobaczyć ukrytą zawartość.

Mały offtop. Sorry nie mogłem.

Jak pobrać ukrytą zawartość 

Kappa

• Like 29
  • Confused 1

@Lector wiem doskonale :) , to była taka aluzja do poprzednich wszystkich  pytań, że nie działa itd. sorry.

Dobra a teraz na poważnie, czy ten komunikat o błędzie usunięcia folderów jest poprawny ?

failed.jpg

Przesuniecie

IMG_20190520_224913.jpg

Edited by szablix
  • Like 1

Ostatnio jestem uczulony na utratę połączenia pomiędzy komputerem i zegarkiem, także starałem się mieć to pod kontrolą i wydaje mi się, że nie nastąpiło zerwanie połączenia. Dlaczego tak uważam ? Wcześniej gdy następowało zerwanie połączenia instalator się zatrzymywał. Dobra zrobię w domu FR, bo i tak mi źle przywróciło treningi.

• Developer

@szablix wiem o tym błędzie w instalatorze, wynika on z zdublowania komendy  kasowania, nie ma wpływu na nic , więc nie chciało mi się tego poprawiać, w kwestii przesunięcia jest to możliwe bo szczerze mówiąc robiłem to grafikę od nowa po utracie danych i mogło tak wyjść, sorry za niedoróbkę ale nie zwróciłem na to uwagi :(

• Like 1

6 godzin temu, Kaudii® napisał:

@szablix wiem o tym błędzie w instalatorze, wynika on z zdublowania komendy  kasowania, nie ma wpływu na nic , więc nie chciało mi się tego poprawiać, w kwestii przesunięcia jest to możliwe bo szczerze mówiąc robiłem to grafikę od nowa po utracie danych i mogło tak wyjść, sorry za niedoróbkę ale nie zwróciłem na to uwagi :(

To nie chodzi, że mi przeszkadza ten błąd graficzny, tylko myslałem, że znowu cos u mnie :).

Godzinę temu, mientus17 napisał:

Witam. Po instalacji romu, pojawił się problem z synchronizacją ze Stravą. Amazfit Watch łączy się ze stravą ale nie przenosi treningów do Stravy. Jakieś sugestie macie.

Ja nie mam problemu.

Witam odnośnie instalacji Romu to też nie mogę zainstalować na tym pierwszym koncie, co mogę zrobić aby nie wyświetlało mi komunikatu: Użytkownik zablokowany! Problem z kodem do instalatora. Bardzo proszę o pomoc. 

42 minuty temu, G33 napisał:

Ja nie mam problemu.

Przeczytałem parę postów odnoszących się do tego problemu, i już w poprzednich romach się pojawiał u niektórych osób. Ale raczej nikt skutecznego rozwiązania nie znalazł.

Albo znalazł rozwiązanie ale się nim nie pochwalił.

• Administrator
4 godziny temu, Reksio napisał:

Witam odnośnie instalacji Romu to też nie mogę zainstalować na tym pierwszym koncie, co mogę zrobić aby nie wyświetlało mi komunikatu: Użytkownik zablokowany! Problem z kodem do instalatora. Bardzo proszę o pomoc. 

Dalej nie piszesz w temacie do którego jest linka na stronię generatora kodów.

Ostatni raz zmieniam przypisanie kodu, jeżeli ktoś będzie pisał po za wyznaczonym tematem i robił bałagan na forum.

zainstalowałem ten room jak i wersję CN, ale dalej nie pokazuje mi się aplikacja Mi Home. wydaje mi się że wszystko idzie poprawnie, zgodnie z instrukcją. jedyna różnica to taka że na końcu jak się zegarek uruchamia to trwa 4 minuty a nie 10 jak pisało w instalatorze. dlaczego tak się dzieje? 

IMG_0698.JPG

IMG_0699.JPG

IMG_0703.JPG

IMG_0704.JPG

IMG_0705.JPG

IMG_0706.JPG

Edited by spaner

• Developer

komu jeszcze nie pokazuje się Mi Home w zegarku, ja u siebie sprawdzałem oba Romy czyli CN i US i na obu jest MI Home i działa, nikt tez inny nie zgłosił do tej pory tego problemu więc trudno powiedzieć w czym jest problem z twoim zegarkiem, a wróć może do oryginalnego CN i zobacz czy będzie

• Like 3

Share

• Create New...

adblock-th.png

Our forum lives up to the advertisements displayed.
To browse the content of our forum, please disable AdBlock.

I accept