sirkorro Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 (edited) Cześć. Właśnie dostałam aktualizację do wersji 2.3.10.4. Lista zmian: Język polski wygląda w porządku. Edit: Zrzuty ekranu: Edited May 17, 2019 by sirkorro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmarekz Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 (edited) Witam Jako nowy witam wszystkich. Wczoraj dostałem mojego Stratosa a tu dziś aktualizacja do PL - fajnie. Co prawda mi nie zaktualizował nazwy dni tygodnia na wyświetlaczu dziś nadal mam Fri zamiast Pią Reszta menu wygląda na poprawnie spolszczone. A przy okazji mam pytanie może i banalne ale czym różni się Stratos od Stratos+ (S) ? Edited May 17, 2019 by zmarekz Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirkorro Posted May 17, 2019 Author Share Posted May 17, 2019 26 minut temu, zmarekz napisał: prawda mi nie zaktualizował nazwy dni tygodnia na wyświetlaczu dziś nadal mam Fri zamiast Pią Na niektórych tarczach jest Pt, na Prototype rzeczywiście nadal Fri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted May 17, 2019 Administrator Share Posted May 17, 2019 I zgaduje że na analogowym z zielonym też nie ma PL. Tam gdzie dni tygodnia są po kole i wskazówka pokazuje dany dzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted May 17, 2019 Developer Share Posted May 17, 2019 to nowość, bo 2 dni temu wyszedł ten rom jako Beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkokosz Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 Witam Może głupie pytanie, ale gdzie znajdują się dodatkowe ustawienia w zegarku? (rom: 2.3.10.4), bo nigdzie nie mogę znaleźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
korno Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 Czy jest w tym romie aplikacja Mi Home? I można ściągnąć na mod @Kaudii® US 2.2.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirkorro Posted May 17, 2019 Author Share Posted May 17, 2019 Godzinę temu, piotrkokosz napisał: Może głupie pytanie, ale gdzie znajdują się dodatkowe ustawienia w zegarku? (rom: 2.3.10.4), bo nigdzie nie mogę znaleźć Na ekranie głównym ściągnij górny ekran, tam jest ikona ustawień. 17 minut temu, korno napisał: Czy jest w tym romie aplikacja Mi Home? I można ściągnąć na mod @Kaudii® US 2.2.0? Nie widzę Hi Home. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 (edited) Nie ma w tej wersji mihome Edited May 17, 2019 by alban7314 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damiangeo Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 (edited) Nowy rom już na pokładzie. Po tygodniu przerwy w treningach jutro zaczynam. Nie miałem żadnych zastrzeżeń do działania gps, ale ta wersja podobno zawiera poprawki. Edited May 17, 2019 by Damiangeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
humanitas Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 (edited) A ja miałem zastrzeżenia do GPSa. W aktywności 'rower' po zgubieniu sygnału (po przejeździe pod wiaduktem kolejowym lub mostem) bardzo długo na powrót łapał fixa. A w aktywności 'biegi przełajowe' po 47-55 km GPS się zawieszał i przestawał rejestrować ślad trasy (choć dalej zliczał dystans i przewyższenia, czy dobrze trudno stwierdzić). Poza tym było ok (dokładność lepsza niż w Garminie FR 735 i Polarze V400). Co do tłumaczenia mam zastrzeżenia do jednej pozycji. W aktywnościach ktoś 'biegi przełajowe' przetłumaczył jako 'trasa biegu'. Niefart. Nowy ROM zaktualizowany wczoraj. Testuję EDIT: GPS bardzo ładnie i szybko łapie fixa po zgubieniu sygnału. Edited May 19, 2019 by humanitas Link to comment Share on other sites More sharing options...
barman1234 Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Macie jakiś patent na ustawienie poprzedniego działania guzików? Ten nowy to jest jakas porazka Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Gdyby ktoś chciałby mieć oficjalny PL zamiast ROMu by Kaudii Link to comment Share on other sites More sharing options...
dario33 Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 W dniu 17.05.2019 o 11:14, alban7314 napisał: Nie ma w tej wersji mihome a takie pytanie - wszystkie rzeczy w apce mi home na telefonie mam w regionie china, jaki rom wgrać na stratosa bym mógł je obsługiwać bez problemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted May 26, 2019 Administrator Share Posted May 26, 2019 Oficjalnie Mi Home jest tylko i wyłącznie na romie China - o ile się nie mylę bo nie mam Stratosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted May 26, 2019 Developer Share Posted May 26, 2019 Oficjalnie tak, ale moje Romy wszystkie mają MiHome Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozzi Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 W dniu 17.05.2019 o 07:21, zmarekz napisał: Witam Jako nowy witam wszystkich. Wczoraj dostałem mojego Stratosa a tu dziś aktualizacja do PL - fajnie. Co prawda mi nie zaktualizował nazwy dni tygodnia na wyświetlaczu dziś nadal mam Fri zamiast Pią Reszta menu wygląda na poprawnie spolszczone. A przy okazji mam pytanie może i banalne ale czym różni się Stratos od Stratos+ (S) ? S-ka ma szafirowe szkło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts