KrystianNoz Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 Cześć, przeglądałem stare wątki, ale nie znalazłem odpowiedzi dlatego zakładam nowy temat. Posiadam mi Smart plug (gniazdko na wifi) i chciałbym się dowiedzieć czy mogę go połączyć z kamerą Mi Home Security Camera 360. Chciałbym ustawić automatyzacje aby w chwili gdy kamera wykryje ruch, zapaliła się lampka (podpięta do Smart plug). Jest taka możliwość? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted November 20, 2021 Developer Share Posted November 20, 2021 tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrystianNoz Posted November 20, 2021 Author Share Posted November 20, 2021 I kilka sekund ruchu zapisze się na chmurze? Off topic kojarzysz jaki jest koszt aby zapisało się więcej niż 5-10 sekund? Nie mogę zlokalizować nigdzie nazwy chmury aby samemu sprawdzić cenę. Mam telefon Poco (Xiaomi) i tam mam darmowe 5gb. Może mogę go jakoś podpiąć jako moja chmura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted November 20, 2021 Developer Share Posted November 20, 2021 chmury sa tylko do wykupienia na regionie cn z tego co pamietam, ale nie korzystalem nigdy z tego. to nie to samo co chmura xiaomi i trzeba za to osobno placic dla kazdej sztuki kamery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts