Alexxxxx Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 Dzień dobry wszystkim, mam następujący problem: nie mogę dodać wszystkich moich urządzeń do jednego programu (Apple home kit / aqara home / mi home). Najlepiej jakby dali radę wszystko do mi home dodać. mam następujące urządzenia: sensory aqara (temp, ruch, wibracja, zalanie) hub aqara m1s kamery imilab A1 CMSXJ19E tasmy led Yeelight i żarówki gu10 w1 sciemnialne uzywam iPhone i większość rzeczy dodała się do home kit i aqara home. Za cholerę nie mogę jednak dorzucić tam i do aqara home kamer i żarówek gu10. Najlepiej jednak jakby dało radę dodać Hub i wszystkie sensory do mihome, gdzie właśnie są jedynie żarówki, taśmy i kamery a brak pozostałych sensorów i bramki. pomoże ktoś? pozdr Aleksander Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer rezmus Posted November 13, 2021 Developer Share Posted November 13, 2021 przelacz huba na mijia i sobie dodaj do mi home. kamery i zarowki tez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexxxxx Posted November 13, 2021 Author Share Posted November 13, 2021 Co to znaczy przełącz na mijia? Jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piteron Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 https://xiaomifans.pl/topic/5571-xiaomi-home-aqara-hub-m1s/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KristofX Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 10x klik i jak powie, ze factory reset to jeszcze dwuklik, bedzie taki charakterystyczny dzwiek, jak nie bedzie to za chwile odepnij huba, podepnij i jak powie, zeby go podpiac do aqara app to dwuklik. generalnie jak jest przestawiony na mijia to w trybie parowania prosi o podpiecie do mi home app Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexxxxx Posted November 13, 2021 Author Share Posted November 13, 2021 Dzięki panowie. Przejrzałem ten podany wątek. Powinno zadziałać. Sprawdzę i dam znać dla pewności ale za tydzień bo teraz na wyjeździe. jeszcze raz dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexxxxx Posted November 26, 2021 Author Share Posted November 26, 2021 Pomogło. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts