siwyjac Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 (edited) Przez przypadek dziś znalezione na xda https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/android-sync-amazfit-pace-v1-3-5-stock-t3719958 I to działa z najnowszym softem 1.3.5 global!! Edited January 3, 2018 by siwyjac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigl Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Jasne, że to działa i pisaliśmy już o tym na tym forum: Sednem jest odpowiednia (chińska) wersja Amazfit Watch, która wie o Mi Fit (niskopoziomowo ujmując korzysta z chińskiego API). Tutaj jest podana wersja APK dla Androida.tem można wrócić do normalnego regionu A na iPhone tak nie da się więc trzeba na czas instalacji i pierwszego zalogowania się zmienić region na Chiny. Natomiast nie jest możliwa synchronizacja zegarka z samą aplikacją Mi Fit. Zawsze musi pośredniczyć Amazfit Watch, który zapisuje dane do chmury Xiaomi a Mi Fit tylko jest stamtąd odczytuje a nie z zegarka i tak właśnie wygląda taka synchronizacja. Bezpośrednio z Mi Fit można zsynchronizować tylko BIP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Mam najnowszy ROM PACE + Amazfit PL 2.0.1 i MiFit by MrTomi-3.2.2-PL. Zegarek działa ok, Apka Amazfit też. Sparowałem się bez problemu w MiFit, ale nie synchronizuje danych z apki Amazfit. Na obu apkach jestem zalogowany kontem Xiaomi. Gdzie szukać przyczyn? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 U mnie działa spróbuj jeszcze raz sparować z mifit. Amazfit nie pobiera danych z apki amazfit do mifit. Tylko synchronizuje się z mifit z zegarkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Próbowałem parować dwukrotnie i myśli myśli z napisame synchronizacja po czym zostaje 0 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskar Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Jaka roznica miedzy MiFit a AmazFit Watch 2? Warto kombinowac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 19, 2018 Developer Share Posted March 19, 2018 Zastanów się o co pytasz, MiFit to aplikacja a Amazfit Watch 2 to zegarek, zadaj poprawne pytanie a napewno uzyskasz odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigl Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Może kolega pytał o Amazfit Watch czyli też aplikację? ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted March 20, 2018 Developer Share Posted March 20, 2018 stąd moje stwierdzenie nie wszystko jest jasne, i o jakim kombinowaniu mowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G33 Posted May 17, 2018 Share Posted May 17, 2018 (edited) Nie moge sparować zegarka z Mi Fit? W czym problem? Aplikacja Mi Fit 3.3.2 nie widzi zegarka mimo, że przełącza do Amazfiy Watch 2.3.1. Proszę o pomoc. Edited May 17, 2018 by G33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts