Adrianst Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Witam, W moim Stratos 2 odkleiło sie szkiełko od pulsometru. Sprzedawca kazał odesłać zegarek na gwarancję. Moje pytanie to czy oo zmianie roomu na język polski nie odeślą mi zegarka i nie powiedzą, że już nie jest na gwarancji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szablix Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Hmm z tego co mi wiadomo to odblokowanie BL jest równoznaczne z utratą gwarancji. Aby wgrać język polski musisz odblokować BL. Wgraj najnowsze oprogramowanie US lub CN w zależności jaką wersję posiadasz, może nie będą sprawdzać czy był BL odblokowywany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianst89 Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Jest gdzieś jakaś instrukcja krok po kroku jak to zrobić? Zegarek kupiłem w pl z chin. Jutro sprawdzę jaki mam room wgramy bo nawet nie pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted May 14, 2019 Administrator Share Posted May 14, 2019 Tym zrobisz przejdzie aktualizacje i będzie najnowsza wersja ROM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrianst89 Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Dziękuję, dziś będę próbował ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts