Tomcio2 Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Witam, mam problem od jakiegos czasu z powiadomieniami, poniewaz zegarek prawie caly czas jest rozlaczony z telefonem, dopiero jak go podswietle i poklikam na nim chwile to sie polaczy, zainstalowalem nowy room Kaudiego, bylem pewny ze pomoze a jest taka sama sytuacja jak mialem na wersji En ... zrobilem nowe konto, przed instalacja pl roomu wrocilem do fabrycznych ustawien, zegarek byl po chinsku i dalej to samo, zmienialem konto w aplikacji i sparowalem na nowo, nic nie pomoglo, nie mam juz pomyslow, ktos tak moze juz mial? Problem z telefonem? Wszystko inne na bluetooth dziala okej na telefonie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted May 17, 2019 Developer Share Posted May 17, 2019 jaki dokładnie Rom i jaki telefon, prawdopodobnie masz niepoprawnie poustawiane kwestie działania aplikacji w tle oraz uprawnienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomcio2 Posted May 22, 2019 Author Share Posted May 22, 2019 Rom mam ten wasz najnowszy, telefon: Galaxy s5 neo, dodam ze z rok dzialalo prawidlowo, nagle sie cos stalo, tylko ze telefon jest juz prawie na wykonczeniu bo strasznie sie zacina i takie tam, na telefonie preferencje mam raczej wszystko dobrze poustawiane ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted May 22, 2019 Developer Share Posted May 22, 2019 Sprawdź w takim razie na innym telefonie będziesz wiedział czy to wina telefonu, czy zegarka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomcio2 Posted July 18, 2019 Author Share Posted July 18, 2019 zakupiłem nowy telefon, jednak sytuacja sie nie poprawiła dalej, zegarek połaczy sie tylko czasami i to jak go wzbudze inie przychodza zadne powiadomienia ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted July 18, 2019 Developer Share Posted July 18, 2019 napisz, co masz gdzie i jak poustawiane, jaki telefon, nikt wróżką nie jest i ciężko po tych informacjach cokolwiek wywnioskować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomcio2 Posted July 18, 2019 Author Share Posted July 18, 2019 (edited) W ustawieniach raczej nie ma jakiejs takiej opcji z polaczeniem bluetooth na zegarku, telefon Redmi Note7, w aplikacji powiadomienia poustawiane, wszystkie zezwolenia rownież, chodzi o to ze jak podswietle zegarek to za okolo5s sie polaczy i to nie zawsze ale jak go wzbudzam zawsze jest przekreslona ta komorka czyli ze nie jest polaczony, jak wejde w aplikacje na telefonie to tez mi pisze ze nie polaczony dopiero musze wzbudzic zegarek zeby go zobaczyl dodam jeszcze ze zegarek byl juz chba z 4x restartowany do ustawien fabrycznych, ale nadal mam polski jezyk, nie wiem czemu w sumie ... Edited July 18, 2019 by Tomcio2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomcio2 Posted July 19, 2019 Author Share Posted July 19, 2019 Zainstalowałem nwet starszą wersje roomu od Kaudiego, i dalej taki sam problem ... Nikt z forum nie miał takiego przypadku ? Jest mozliwosc ze po prostu popsuł sie bluetooth w zegarku ? Prosze o pomoc ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts