Administrator Lector Posted November 8, 2017 Administrator Share Posted November 8, 2017 Witamy wszystkich na nowym forum. Dzięki Waszej pomocy zebrałem 472,24 złotych na zakup nowej licencji forum IPS. Całkowity koszt to 757,16 PLN plus 57,71 PLN za jeden dodatkowy plugin. - Łącznie 814,87 zł. Aby Wam i Nam ułatwić korzystanie z forum wyłożyłem resztę na zakup licencji. Dalsze datki mile widziane. Niestety poprzednie forum zostało dość mocno zbugowane przez plugin Tapatalka, dlatego też zaczynam od nowa. Nie importowaliśmy zawartości i kont, bo występowały problemy z widocznością ostatnich postów. Dlatego zapraszamy do ponownej rejestracji, za utrudnienia przepraszamy. Jeśli chcesz wspomóc działanie forum to masz szanse. Poprzez PayPal Przelew bankowy do mBank: 37 1140 2004 0000 3102 7608 5219 Grzegorz Taczkowski (jest to subkonto na cele Xiaomi Fans Polska) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danq Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Witam, następny "datek" podeślę po 10 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiq75 Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 (edited) Przelew został zrealizowany na cele Xiaomi Fans Polska nie dużo ale zawsze coś i na tyle na razie mnie stać Czyli przez dziurawego Tapatalka forum nie będzie na nim dostępny mam rozumieć Edited November 9, 2017 by tomiq75 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 9, 2017 Author Administrator Share Posted November 9, 2017 Aktualnie nie przewiduje instalacji Tapaltka. Zorientuje się, jak on działa z tym forum i na jakich zasad. Nie chcę aby ktoś upubliczniał prywatne rozmowy. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptasiekk Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 (edited) Grosik wpłacony. Bez szału ale coś. Edited November 9, 2017 by ptasiekk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted November 9, 2017 Developer Share Posted November 9, 2017 Dzięki, bardzo, każda kwota jest pomocna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tygrys951 Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 (edited) Dobra robota. Mała kwota poszła. Edited November 9, 2017 by tygrys951 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artmaniak Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Szacun wszystkim tym, którzy doceniają setki godzin pracy innych.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 9, 2017 Author Administrator Share Posted November 9, 2017 Dzięki za kolejne wpłaty, kwota zebrana będzie aktualizowana w pierwszym poście. Pełną listę darczyńców mam również, ale proszę przy wpłatach podawać Nick z forum co bym po mailach nie musiał szukać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Jestem całkiem tu nowy praktycznie, więc chce was przywitać. Jestem zachwycony waszym ROM'em. Bardzo podoba mi się praca jaką wkładacie w to forum, programy i pomoc innym. Nie znam się na obecną chwilę na tym temacie nic z nic, aby was wesprzeć jedynie co to mogę zrobić skromny przelew. Pozdrawiam 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goblin1 Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 No to żeby nie było, że tylko korzystam a nic nie daję, to właśnie wszedłem do mBanku i leci ode mnie parę złociszy pozdrawiam i czekam na wersję 4 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer Kaudii® Posted November 10, 2017 Developer Share Posted November 10, 2017 miło, ale tu nie chodzi o to byście skupiali się na dofinansowaniu Forum bo to oczywiście się przyda jak najbardziej, ale zależy też nam na tym by Forum żyło, coś się na nim działo, byście tworzyli tematy dotyczące sprzętów od Xiaomi i ich użytkowania, konfiguracji czy też problemami i rozwiązań z tym związanych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goblin1 Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Jak najbardziej się z tobą zgadzam i jak mi tylko czas, dzieci i żona pozwolą będę się dzielił swoimi spostrzeżeniami a tym czasem chciałem na początek dołożyć cegiełkę od siebie w podzięce za super robotę jaką robicie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted November 13, 2017 Author Administrator Share Posted November 13, 2017 Dodano nowy plugin - Online Indicator. Przy postach avatar jest obramowany kolorem zielony online, pomarańczowy offline. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danq Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Jak obiecywałem - coś tam znowu poszło... :-) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLIFord Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Dziękuję za pracę i poświęcenie. Parę groszy od siebie też dorzucę na szczytny cel forum. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Lector Posted May 19, 2018 Author Administrator Share Posted May 19, 2018 Ostatnio wykupiłem suport na kolejne pół roku za $25. Suport --> aktualizacje forum do nowszych wersji plus poprawki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts