Jump to content

Paawel

Fan
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

  • Place
    Poznan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Też próbowałem wgrać na rom S3V3N, ale nie udało się. Zegarek uruchomił się ponownie w czasie kopiowania plików i tak pozostał, a instalator już zakończył wszystko i zniknął. Zegarek działa dalej z romem od S3V3N. @Kaudii jakiś pomysł? Przywracam zegarek do ustawień fabrycznych i spróbuje jeszcze raz Edit: po powrocie do fabrycznych pomoglo, mam Updating
  2. zrobiłem jeszcze raz. Nic sie nie zmienilo, dalej dziala dobrze. Dziwne ze podczas ponownej instalacji najnowszej wersji zegarek byl praktycznie caly czas normalnie wlaczony, na chwile przeszedl w fastboot, a pozniej caly czas byl normalnie aktywny.
  3. Pewnie dlatego bo chwile wcześniej zrobiłem całą Twoja instalacje, nie zatrzymałem się na „roocie”. jutro zrobię.
  4. 2.0.11.1 Dzieki za pomoc. Czas spac.
  5. zegarek "wstał" z kodem QR do zeskanowania i polskim softem
  6. Zrobiłem tak, uruchamia się ponownie. Mam kliknac enter na niebieskim czy czekac?
  7. czytalem, ale nie rozumiem co mam zrobic w pierwszym kroku. Nie chcialem spamowac, wiec sprobowalem chociaz normalnie zainstalowac.
  8. Zegarek widzi. C:\adb>adb root adbd cannot run as root in production builds
  9. Próbowalem wgrac juz chinczyka, nie pomoglo mam bledy. Jaka komenda na factory reset? bo w spisie nie widze, jest tylko restore.
  10. ale w którym momencie chcesz zrzut ekranu? Gdy wpisze adb devices?
  11. Rozparowałem po nieudanej zmianie na polski. Dziwi mnie, że jak wgrałem ponownie chiński to oba komunikaty mam po angielsku.
  12. No to już wiemy, że zachowa się źle Adb devices pokazuje zegarek, a z telefonem rozparowalem.
  13. Tak miałem wcześniej wgraną angielską wersje od włocha z xda.
  14. Próbowałem wgrać nowy polski ROM, jednak pojawiły się problemy, tak jakby zegarek zablokował się na logo Amazfit. Poczytałem i próbuje wrócić do wersji chińskie 2.0.7.5 i ponownie zainstalować. Fast bot działa. Jednak po wgraniu chińskiego softu z forum xda, na zegarku pojawia się tylko "Unfortunately, Launcher has stopped." Gdy restartuje zegarek to startuje od nowa, jakby początkowe uruchamianie, optymalizuje aplikacje i ponownie komunikat "Unfortunately, Launcher has stopped". Jakiś pomysł? Edit: Jak zegarek się zablokuje to widać standardową tarczę która jest naklejona gdy wyjmujemy z pudełka. Jednak gdy odblokuje to widzę komunikat.
×
×
  • Create New...