Jump to content

kubpal

Fan
  • Content Count

    81
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ja mam 3508 dziesięć sztuk później
  2. Mój błąd. Nie zauważyłem, że ta druga osoba z tamtego tematu i autor tego to tak naprawdę jedna osoba.
  3. Już trzecia osoba zgłasza problem z tym ekranem.
  4. Powinny działać. Akurat będą łączyć się przez Zigbee, ale powinny.
  5. Nie przestawiło Ci się w aplikacji Jasność LED na wyłączone?
  6. Musisz wymienić gniazdko na smart. Albo takie podłączane do kabli, albo takie, które działa wyłącznie przez zigbee. Potrzebujesz do tego jeszcze bramkę zigbee. Jest chyba jeszcze opcja z podłączeniem przekaźnika smart w puszce.
  7. Czyli przeszedł z 39 na ponad 40 i nie zmienił na 1? Według Twoich automatyzacji on będzie cały czas działał tak samo. Na 1. Cały czas. Poniżej i powyżej 40
  8. Według mnie przy tej automatyzacji powinien się włączyć kiedy spadnie z powyżej do poniżej 40 i po 45 minutach włączy 1 i tak już będzie chodził cały czas.
  9. W którym momencie masz problem? 1. Ściągasz aplikację ze strony z linku z pierwszego posta z tematu o modzie. Strona jest po rosyjsku więc używasz tłumacza Google. 2. Odinstalowujesz oryginalną aplikację. 3. Instalujesz pobraną modowaną. (możliwe, że musisz pozwolić na instalowanie obcych aplikacji w ustawieniach androida). Na iPhone nie ma modowanej. 4. Logujesz się na swoje konto. Jak dodałeś już wcześniej urządzenia to są, jak nie to dodajesz plusikiem. 5. Jeśli chodzi o pluginy to są dwie drogi. a) kupujesz subskrypcję za jakąś zawrotną kwotę chyba koło 3
  10. Automatyzacja się załącza jeśli najpierw warunek jest niespełniony i zostaje spełniony. Trochę głupie, wiem, ale tak to działa. Jeżeli będziesz miał 30 i dojdzie na 44 to powinno Ci się zmienić z trybu automatycznego na 1.
  11. Jak coś to zrobiłem aktualizację do 5.9.3 i na razie wszystko działa. Była już wcześniej taka karta skrótu po kiknięciu na nazwę urządzenia? Tylko trzeba ją aktywować w ustawieniach.
  12. A jak usuniesz to wyłączanie sceny z ostatniego punktu?
  13. Oczywiście, że działa więcej niż jeden warunek, ale nie jeśli są dwa z wilgotnością. Co do tego Twojego LUB to dokładnie tak jak rezmus napisał wtedy wystarczy spełnienie jednego warunku. Nie prawdą też jest, że przy warunkach >20 i <70, wartość 50 nie spełnia tych założeń bo to jakiś błąd logiczny. W teorii tak to właśnie powinno działać i "i" pasuje tutaj idealnie.
×
×
  • Create New...

 

adblock-th.png

 

 

 

Our forum lives up to the advertisements displayed.
To browse the content of our forum, please disable AdBlock.

 

 

I accept