Jump to content

Nowak

Amateur
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Ja wszystko mam na PL. Po każdym wyrzucie urządzenia które są pod bramą wracają do nazw producenta i "pomieszczenie domyślne" U mnie zbiegło / zaczęło się gdy dodałem żarówkę Yeelight e14 pod Ble. Cały czas wyświetla, że jest aktualizacja ale wszelkie próby jej przeprowadzenia kończą się po sekundzie niczym. Po wybudzeniu dodatkowo wali komunikat:
  2. Od 2 dni kilka razy na dobę wywala mnie z apki ( na 54 i na 55)i trzeba na nowo logować. Wiecie o co chodzi?
  3. Brama Mi Multimode ( ta pod usb) + czujnik ruchu Aqara (wersja apki 55) jest co 2,5,10,20,30. Nie ma co minutę
  4. Na wstępie Witam wszystkich. Zaczynam zabawę z Mi home na modzie i mam kilka problemów. Nie wiem co źle robię ale nie mogę poprawnie ustawić sceny zapalania żarówki po wykryciu ruchu czujnikiem i wyłączeniu po określonym czasie (aqara). Pierwszy schemat na popołudnie, drugi nocny. Tworząc różne sceny nigdy nie działa o określonych godzinach tylko jak im się chce lub w ogóle. Czujnik wykrywa ruch co widać w info czujnika. Scena z wyłączaniem światła (jeśli się świeci) po 2 minutach bez wykrycia ruchu działa. Do żarówki mam ustawioną też scenę (działa) włącz/wyłącz 1 kliknięciem przez włącznik bezprzewodowy (aqara) Brama to najnowsza Mi Multimode Zigbee 3 (oprogramowanie 1.4.4_0003) Wszystko region Polska Problem kolejny to czy można coś zmienić by Szczoteczka X3 wyświetlała info w języku angielskim lub polskim? w tej chwili mam tylko chińskie kwiatki z kołowrotkiem które po chwili kręcenie wyrzucają do poprzedniego ekranu. Prośba o pomoc.
×
×
  • Create New...