Jump to content

Kryska93

Fan
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. @Kaudii® Niestety ale próbowałam u dwóch różnych źródeł naprawić zegarek i nie poradzili nic. Zaproponowałeś, że mogę wysłać zegarek do Ciebie gdyby problemy dalej się pojawiały. Nie mogę napisać do Ciebie na pw, wiadomości z kontaktem do siebie, jeśli Ty masz taką możliwość proszę o kontakt. Pozdrawiam
  2. Przepraszam za spam ale chce podać jak najwięcej informacji. Tak jak wspomniałam wcześniej zegarek jest przez chwile, a potem już nie. 1)Gdy na wyświetlaczu mam grafikę z FastBoot, zegarek dalej nie jest widoczny. 2) Po wpisaniu komendy "fastboot getvar all" pojawiają się natomiast takie informację, z numerem seryjnym o wartości "null". 3) po uruchomieniu programu do przywracania poprzedniej wersji, końcowy komunikat jest również załączony na zdjęciu.
  3. Po dłuższej chwili mogę wyciągnąć kolejne wnioski, zegarek czasami jest widoczny, a po pewnym czasie już nie. Zauważyłam również, że również numer seryjny ma wartość "null". Kod z poprzedniego e-maila dotyczący odblokowania bootloadera nie działa.
  4. Dziękuje za szybką odpowiedź. Jest widoczny, tylko tym razem zablokowany jest bootloader. Mam jeszcze jedno pytanie, czy pierwotnie otrzymany kod na e-mail do odblokowania zadziała teraz? Czy muszę raz jeszcze wypełniać formularz na stronie " https://unlockamazfit.com " i czekać na drugiego e-maila?
  5. Witam, Zostałam poproszona o wgranie języka polskiego koleżance, w zegarku "amazfit pace", wszystko zgodnie z instrukcją wychodziło jednak po ostatniej komendzie: "cd /sdcard/; sh start_update.sh", pojawiły się odpowiednie komunikaty lecz zegarek cały czas nie chciał się uruchomić ( cały czas było ładowanie "kółeczek"). Całą noc sytuacja się nie zmieniała. Gdy rano przeczytałam raz jeszcze instrukcję, zorientowałam się jak fatalny błąd popełniłam. W kroku 5a, wgrałam plik komendą "fastboot boot STRATOSfied-boot-adb-root.img" zamiast "PACEfied-boot-adb-root.img". Gdy zegarek jest w czasie uruchomienia, jak na załączonym zdjęciu w adb devices go nie widać. Czy macie jakieś pomysły na rozwiązanie problemu?
×
×
  • Create New...