Jump to content

sz4dy

Fan
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Nie da sie go naladowac. Caly czas pokazuje 0% i nie uruchamia sie system. Pokazuje animacje jakby sie ladowal, ale % sie nie zmienia. Stalo sie to w zasadzie w trakcie pierwszego ladowania, dojechal do 60% i koniec i nagle 0% i dupa. Udalo mi sie go uruchomic z poziomu fastboota z komputera, ale od razu sie wylacza po odlaczeniu USB. Nie chce mi sie go rozbierac, bo ide o zaklad ze i tak nic nie zobacze, a pokiereszuje go pewnie strasznie..
  2. Udalo sie znalezc jakis sposob? Bo zegarek leci z powrotem do chinczyka i wypadaloby miec lepiej nieodblokowany?
  3. niestety rowniez zadna z trzech podanych tam komend nie dziala
  4. Jest jakas komenda na ponowne zalokowanie booloadera z poziomu fastboota?
  5. Zegarek jest praktycznie nowy. To mozliwe? Tak czy siak powninen sie chociaz wlaczyc nawet na ladowarce skoro ekran zaczyna na niej dzialac. Dla mnie to troche wyglada jakby soft sie wykrzaczyl. Jak moge odpalic instalacje softu jezeli moge wejsc tylko do fastboota?
  6. "fastboot getvar all" rowniez dziala. Bardzo prosze o podpowiedz jak moge przywrocic zegarek do zycia.
  7. Udalo mi sie wejsc w menu po przytrzymaniu 4 sekundy po podlaczeniu USB do kompa i mam do wyboru: 1. fastboot 2. force erase Ktora opcje wybrac? Jak wybiore fastboot to moge odpalic instalacje romu i czekac? Po wejsciu w fastboot i wpisaniu "fastboot devices" to wyskakuje mi "0123456789 fastboot"/ Jak wchodze do fastboota i wpisuje "fastboot reboot" to zegarek sie nie wlacza.
  8. Nic to nie daje. Zegarek chwile wczesniej pokazywal 60%.
  9. Mam problem z zegarkiem. Zegarek sie nie wlacza, pokazuje 0% po podlaczeniu do ladowarki, po odlaczeniu wylacza sie. Zmienialem koncowki ladowarki i nic to nie daje. Chwile wczesniej zegarek byl naladowany na 60%. Nie wykrywa go komputer, nie pokazuje zadnego urzadzenia. Jakas kombinacja klawiszy/podlaczenia USB do kompa? Cokolwiek?
×
×
  • Create New...